Maak jij meer kans op een zoon of een dochter?

16-12-2021, 13:45  •  2096 keer bekeken  •  0 reacties
 GenderBalance

 

Maak jij meer kans op een zoon of een dochter

 

Veel mensen hebben de wens voor het krijgen van een jongen of een meisje. Maar hoe krijg ik een meisje? Of hoe kan ik een jongen verwekken? Maak jij meer kans op een zoon of een dochter? Dit vraag jij je misschien af! Bij Gender Balance krijg ik deze vragen dagelijks, dus tijd voor een blog! Mocht je mij al wat langer volgen, dan heb je mij vast al eens gehoord over een jongens- of meisjesvriendelijke leefstijl. Deze leefstijl brengt je in een bepaalde stand en maakt dat je of veel meer kans maakt op (nog) een zoon of een dochter erbij. Dit bedoel ik met de “stand” van je lichaam. Elke vrouw heeft haar eigen leefstijl die van invloed is op allerlei processen, zoals de gezondheid maar ook de vruchtbaarheid. En die vruchtbaarheid is bepalend voor het geslacht van je (toekomstige) kindje. Dit geeft het antwoord op de vraag of jij meer kans maakt op een zoon of een dochter. Hoe zit dat nou precies? In deze blog leg ik uit waarom het niet de man, maar juist de vrouw is die het geslacht van haar baby bepaalt.

De jongens- of meisjesstand

Is haar leefstijl jongensvriendelijk? Dan staat zij in de zogenaamde jongensstand. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een meisjesvriendelijke leefstijl: de kans is heel groot dat zij een dochter krijgt omdat ze in de meisjesstand staat. En als je eenmaal weet in welke stand je staat, dan kun je – indien je dit wenst natuurlijk – bewust je stand veranderen en zo een zoon of dochter verwekken. Gender Balance kan je hierbij helpen!

Leefstijl voor een zoon of dochter

Heb je al 1 of meer zoons en heb je dezelfde leefstijl als bij je vorige zwangerschappen? Dan is de kans gigantisch dat je nog altijd in de jongensstand staat. Bij een volgende zwangerschap heb je dan ook zeker 94% kans op nog een zoon erbij. Helemaal prachtig natuurlijk! Maar wat als jij ook heel graag een dochter wil opvoeden? Dan zul je echt aan de slag moeten met allerlei veranderingen in je dagelijks leven. Denk hierbij vooral aan voeding, maar ook aan beweging, het wel of niet nemen van bepaalde vitamines en mineralen en het aanpassen aan de vruchtbaarheid. Dit is op zich niet heel ingewikkeld, er worden immers elke dag jongens en meisjes geboren! Maar je moet wel even weten hoe dat dan precies moet.

Natuurlijk is iedereen uniek en is geen mens hetzelfde. Maar na diep graven en jarenlang onderzoek, ontdekte ik dat moeders van zoons veel met elkaar gemeen hebben. En moeders van dochters uiteraard ook. Beiden kunnen (bewust of onbewust) een aantal zaken veranderen, waardoor zij het andere geslacht verwekken bij een volgende zwangerschap. Dit kunnen grote maar ook heel kleine en subtiele veranderingen zijn. Op dit punt zeggen mensen graag: nou, ik heb niks anders gedaan en ik heb een zoon en een dochter! Tja, als je niet weet waar je moet kijken, dan zul je het echt niet vinden. Zo zijn zelfs een jongen en meisje tweelingen prima te verklaren! Je moet alleen weten hoe en waar je op moet letten.

De Gender Balance methode

Veel mensen zijn natuurlijk ontzettend nieuwsgierig hoe dit dan precies zit. Om dit uit te leggen, heb ik een traject ontwikkeld waarin ik je stap voor stap meeneem met behulp van webinars. Dit zijn online video presentaties die je op elk moment van de dag kunt bekijken binnen het besloten gedeelte van de website van Gender Balance. Het is belangrijk om ten eerste te begrijpen waarom je leefstijl zo belangrijk is en daarom is er een uitgebreid stuk over de achtergrond van de Gender Balance methode. Welke onderzoeken zijn er gedaan en welke onderzoeken heeft de Gender Balance coach gebruikt om een zo compleet mogelijk plaatje te krijgen? Vaak herkennen vrouwen zichzelf ontzettend in de typische jongens- of meisjesmoeder. Op het moment dat je dat Eureka-moment krijgt, kun je verder naar de volgende webinars, artikelen en documenten. Niet alleen leer je veel over jezelf, over gezondheid, voeding en de invloed daarvan op de vruchtbaarheid, het doel is natuurlijk dat je droom uitkomt! Dit is zeker niet makkelijk en absoluut hard werken, maar is het absoluut waard.

Taboe voorkeur van het geslacht

De wens voor een zoon of dochter blijft helaas een taboe. De “wees dankbaar dat...” vliegen mij nog altijd om de oren. Dit lezen zorgt nogal eens voor schuldgevoel bij mensen met een voorkeur en dat is echt niet nodig. Ik weet dat jij dol bent op je kinderen! Jij bent degene die hen liefdevol heeft gedragen en gebaard, die hen troost bij kapot gevallen knietjes en geduldig (en soms ongeduldig, ha!) Lego aan het bouwen bent, prinsessen jurkjes wast, onwillige haartjes netjes maakt en boekjes voorleest voor je ze instopt. Je bent een goede, liefdevolle moeder, daar doet je wens niets aan af! En wie dat niet begrijpt, mist een stukje inlevingsvermogen. Van die mensen hoef je niets aan te nemen, dat scheelt weer. Dus wil jij graag weten of je meer kans maakt op een zoon of dochter en wil je dit beinvloeden? Neem dan vooral contact met mij op via de contact link!

Liefs Leonie
Gender Balance coach

Om ervoor te zorgen dat Gender Balance een veilige omgeving is, zullen alle reacties eerst gescreend worden. De reacties die goed gekeurd worden, zullen worden geplaatst.